Съобщение До нашите клиенти

До нашите ценни клиенти, колеги и приятели, 


В този труден момент, в който нарастващата опасност вируса от COVID 19 може да се отрази глобално на здравето и икономиката на хората, ние от Респект консулт сме повече от загрижени за живота, здравето и благосъстоянието на нашите клиенти, служители и техните семейства. 


Офисът ни в град Пловдив ще продължи да работи и ще обслужва своите клиенти. Всички наши адвокати и специалисти ще продължават да Ви сътрудничат по правните въпроси. Ще сме на разположение по телефон, видеоконферентна връзка и лични срещи, когато е необходимо.

Ако обстоятелствата наложат нашият физически офис да бъде затворен, нашият екип ще бъде напълно достъпен за работа от дистанция. 

Ето какво ще направим за сигурността на нашите служители и клиенти, за да се чувствате сигурни в нашия офис:

  • Всички лични срещи, които могат да бъдат отложени, ще се проведат с телефонна или видеоконферентна връзка, докато обстановката се нормализира.
  • Ако вече имате насрочена среща, моля, свържете се с нас за нейното отлагане или пренасочване.
  • Ако не се чувствате добре, отложете идването си в офиса ни.
  • Ще отложим всички нетуоркинг срещи за началото на Април.
  • Всички наши служители, които не са добре, са посъветвани да останат по домовете си до пълно отшумяване на всякакви тревожни симптоми за период от поне 24 часа.
  • Предприели сме най-подходящите хигиенни мерки за работните места и офисните повърхности. 

Ние осъзнаваме дълбоката нужда от предоставяне на нашите услуги в това време на предизвикателства. Следим в реално време всички забрани за пътуване, държавни разпореждания, и всички други ограничения, които се отразяват силно върху традиционните начини за правене на бизнес. 

Затова наша отговорна задача е да сме винаги готови, способни и подготвени да служим на нашите клиенти в това несигурно време. 

Клиенти и партньори, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси относно Ваши договорни отношения, свързани с новите предизвикателства или просто въпроси, свързани с бъдещите ви подготовка по даден въпрос. 

Ние искаме да сте сигурни в нашата подготовка, за да ви помогнем заедно да се справим с новите предизвикателства и да постигнем бизнес целите си. 


С уважение:

Катерина Гушкова
Управляващ съдружник
Респект консулт